Sweeden green house...

 
...eller dream house passar också bra!
 
Ute virvlar snöflingorna i luften och vårfåglarna gör sitt bästa för att tala om att våren är på väg. Misströsta inte, våren kommer! Tills dess kan vi njuta, planera och drömma oss bort.
 
Så, är du en av de lyckliga som äger en egen trädgård så kommer här en kavalkad av underbara och inspirerade bilder från Sweeden green house. Så slå på en kanna kaffe så kikar vi tillsammans och låter oss inspireras av deras fantastiska växthus.
 
I många år har Sweeden green house designat, tillverkat och byggt växthus i trä efter gammal förebild. De designar också orangerier, glastak och trädgårdsmöbler. Det kan de göra genom att utnyttja den kunskap de har inom projektering, konstruktion, arkitektur, bebyggelsehistoria och finsnickeri. Deras tillverkning sker i möbelsnickerier i Sverige där hantverkstraditionen är levande och kvalitet ett signum.
 

Växthus utan bygglov!

 
De tillverkar växthus så små som 5 kvm, vilken underbar idé för den lilla trädgården. Blev så kär i det lilla växthuset på 15 kvm, här kan man både odla och sitta och njuta.
 
 
Vackra och nätta trädgårdsmöbler, perfekt till det lilla växthuset.
 
 
Underbara löv, äpple- eller varför inte vedkorg...finns att köpa hos Sweeden green house.
 
 
Växthus på 21 kvm
 
Här finns det lite mer plats för både odling och samvaro.
 
 
Underbart att sitta i och äta middag med familj och goda vänner. Ser ni vilka fina plattor som ligger på marken, helt underbara!
 
 
 
Hade jag det här växthuset så hade det inte gjort mig något att det regnade lite till och från under sommaren. Med lite tända ljus, några gosiga plädar och en bra bok så skulle dagen bli perfekt trots regnet.
 
 
När väl hösten smyger sig på så tändar man en brasa och njuter av ett glas vin, konjak eller en kopp te.
 
 
Men vad vore ett växthus utan en ombonad inredning, som alla vet så är det inredningen som gör det hela komplett. Detaljer som skapar stämmning...
 
 
 
 
Vill ni veta och läsa mer om Sweeden green house så kan ni klicka in här.
 
Foto: Alla bilder är lånade av Sweeden green house med deras tillstånd.
 
 


Namn

Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar


Kommentarer