Nyheter från Boråstapeter


Boråstapeter har kommit ut med två nya kollektioner Ornament och Every day.

Ornament
Boråstapeters nya eleganta kollektion Ornament låter tapeterna smycka väggarna med olika mönster. Kollektionen riktar sig till människor som vågar låta reseintryck från hela världen ta plats på väggarna, som samtidigt värdesätter en exklusiv känsla. Tapetdesignen är utformad för att sätta prägel på väggarna och komplettera ett i övrigt stilrent möblemang.

 – Resandet är en stor och spännande del av våra liv, vi vill öppna upp för möjligheten att visa det även med tapeter, säger Hanna Wendelbo-Hansson, designansvarig på Boråstapeter.

Kollektionen Boråstapeter Ornament finns ute i butik från 23 maj.











Every day
Boråstapeters kollektion Every Day är framtagen för att passa hemmets alla rum. Kollektionen andas en folklighet som gör tapeterna lättplacerade samtidigt som de förhöjer hemmamiljön på ett naturligt sätt. Every Day har många kombinationsmöjligheter med växtinspirerad design, dämpade färger och pudertoner.

 – Det är det genomgående nordiska avtrycket som vi har velat fånga i våra tapeter, berättar Ingela Wingborg, ansvarig designer på Boråstapeter. Med böljande, slingrande mönster som tar in växtligheten i hemmet får vi en ljus stil som håller över tid utan att vara alltför klassisk.

Kollektionen Every Day finns ute i butik från 19 juni.

 








Foto: Pressbilder Boråstapeter.





Namn

Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar


Kommentarer