Golv till sommarstugan


Nu när våren snart är här så är det nog många som planerar för renovering av sina stugor runt om i landet. Här får ni lite inspiration till lantliga och tåliga golv.

Samtliga golv kommer från Bjoorn.se klickgolv på nätet.

Dynamic laminatgolv
Dynamic är ett laminatgolv som tål hårt slitage och kan med enkelhet läggas i såväl offentlig miljö som i hemmet.

Ytan på Bjoorn Laminat Routes des Vins Clair har en struktur med små fördjupningar som efterliknar de träporer som normalt finns i de flesta trägolv. Detta golvet som efterliknar gammal ek plank har en mild, sliten ton. Det trevliga trycket på golvet efterliknar de man kan se på vinlådor av trä.






Bergen Oak tillhör Kronofloorings serie Castello.
Laminatgolvet har en rustik finish på ytan och drar man fingret över ytan känns det som om den vore borstad. Golvet ger ett både ljust och rustikt intryck. Till skillnad från andra vita laminatdekorer lutar denna i färg mer mot gräddvit än grått. Ett mycket behagligt golv med breda plank som det inte riktigt går att skilja på vart de börjar och vart det slutar. Detta golv ser slitet ut med omsorg.







Bjoorn Laminat Hacienda Grey

Dynamic är ett laminatgolv som tål hårt slitage och kan med enkelhet läggas i såväl offentlig miljö som i hemmet.

Ytan på Bjoorn Laminat Hacienda Grey efterliknar ett lätt borstat, blekt och grålaserat ekgolv. Golvet ger ett ljust men samtidigt svalt intryck.






Bjoorn Dynamic Svart
Bjoorn Dynamic Svart är ett modern laminatgolv med mycket TREND. Intrycket är en intressant kontrast mellan en rustik, genomrökt och borstad ek som dessutom är vitlaserad och ett relativt slätt plankgolv utan fas.






Foto: Bjoorn.se




Namn

Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar


Kommentarer