Vinn en inredare


OBS! Tävlingen är avslutad.

I Förvaltarens årsredovisning kunde man vinna en inredare.
Så i morgon gör jag mitt första hembesök hos kvinnan som vann, ska bli så himla kul! =)
Tillsammans kommer vi att gå igenom hennes önskemål och behov.
Sedan är det dags för mig att på ett superekonomiskt sätt försöka inreda på bästa sätt med en väldigt begränsad budget, vilket är en utmaning i sig!


Så här löd tvälingen...
HÄR BÖRJAR TÄVLINGEN!
Besvara frågorna nedan och berätta om varför just du vill att vår nya tillvalsinredare ska hjälpa dig med ditt vardagsrum,
sovrum eller din hall. Den som svarar rätt på alla frågor och dessutom skriver den mest inspirerande motiveringen vinner.
Om det blir du som vinner, kommer vår inredare hem till dig. Tillsammans väljer ni från Förvaltarens tillvalssortiment.
Sedan låter vi hantverkare tapetsera, måla och/eller lägga ett nytt golv. Dessutom vinner du stylingprodukter som mattor,
kuddar, armaturer och/eller någon möbel till det sammanlagda värdet av 5000 kronor.
"Besvara frågorna nedan och berätta om varför just du vill att vår nya tillvalsinredare ska hjälpa dig med ditt vardagsrum, sovrum eller din hall. Den som svarar rätt på alla frågor och dessutom skriver den mest inspirerande motiveringen vinner. Om det blir du som vinner, kommer vår inredare hem till dig. Tillsammans väljer ni från Förvaltarens tillvalssortiment. Sedan låter vi hantverkare tapetsera, måla och/eller lägga ett nytt golv. Dessutom vinner du stylingprodukter som mattor, kuddar, armaturer och/eller någon möbel till det sammanlagda värdet av 5000 kronor."










Namn

Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

URL/Bloggadress

Kommentar


Kommentarer

Catrin säger:

Tänker på dig och hoppas dagen blir bra.Puss



Din vän

Catrin

[2011-08-30, 10:19:29]