Ljust & Fräscht





I januari 2011 hade Fredrik Lindström och Henrik Schyffert premiär på sin kritikerhyllade show Ljust&Fräscht i Stockholm.

Ljust & Fräscht - En
show om det perfekta boendet av och med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert

Vi svenskar måste vara världens trendängsligaste folk. Vi vågar snart inte ens köpa en soffkudde utan att rådfråga en expert.

Om du på något sätt tvivlar på att vi har blivit inredningsextremister kan du lyssna av konversationerna på närmsta latteställe där du får höra begrepp som bostadskarriär, ikeaväder, hemmafixaren, spishäll, containerfynda, hemnetknarkande, bostadsannonsporr, obduktionssalsminimalism, parmiddagsknäckare, master bedroom - ord som inte existerade för tio år sedan.

I årets stora underhållningsshow ska Fredrik Lindström och Henrik Schyffert försöka besvara frågor som varför klädkammaren har bytt namn till walk in closet? Är köket vårt nya finrum? Kommer dagens trendiga fondtapet en gång vara lika hopplöst ute som bidé?

Beställ biljetter hos blixten.se

Den finns oxå i bokform...
I den här boken finns många av godbitarna från den föreställningen, men också massor som aldrig fick plats i showen, rikligt illustrerat. Boken finns att köpa på Adlibris.com.

Själv ska jag gå och se den med min vännina fast jag måste nog ha boken oxå!